MENÜ INFO Kapcsolat

CÉGÜNK AZ ÉVEK SORÁN IMAGE FILM SPECIALISTÁVÁ FEJLŐDÖTT, DE A FILMGYÁRTÁS BÁRMELY TERÜLETÉN KIEMELKEDŐT ALKOTUNK!

– REKLÁMFILM
– TV SPOT
– NEMZETKÖZI SZÍNVONALÚ IMÁZSFILM
– TOBORZÓ VIDEÓ
– WEBVIDEÓ
– ANIMÁCIÓ
ÖTLETTŐL VETÍTÉSIG.

A Filmhíradó Mozgóképműhely Kft. (Impactmédia) tv spotok, reklámfilmek-, image filmek gyártásával foglalkozó vállalkozás.
Készítünk nemzetközi színvonalú image filmeket, és kisebb produkciókat egyaránt.
Az évek során kétszáznál több reklámfilmet, image filmet, animációt, oktatóvideót gyártottunk, és a vállalkozási tevékenységek, szolgáltatások, gyártási folyamatok szinte teljes palettájának bemutatásában jártasak vagyunk. Filmjeinkkel nemzetközileg is versenyképes produkciókat hozunk létre.
Tudjuk azt, hogy mire számíthatunk egy gyár, vagy termelőüzem image filmjének, vagy akár egy új termék tv spotjának gyártásával kapcsolatban.
Ismerjük a különböző iparágakban alkalmazható technikákat, megoldásokat. Velünk gyorsan, problémamentesen dolgozhat, hiszen kidolgozott filmes megoldásaink vannak az Ön vállalkozási területére is. Operatőreink számtalan helyzetben és területen bizonyítottak már.
Saját eszközökkel, kreatív csapattal dolgozunk. A stáb tagjai magasan képzett, filmfesztiválon díjazott filmes szakemberek, részben a tulajdonosok közül, részben a főállású és külsős munkatársak közül kerülnek ki.
Az eszközpark folyamatosan bővül, mindig nyitottak vagyunk a legújabb technikákra és trendekre. Jelenleg a 4K felbontásra képes filmkameránk világszínvonalú képminőséget nyújt. Sokféle kameramozgató eszközzel, és drone quadcopterrel rendelkezünk. Minden Megbízónknak bizonyítani szeretnénk és a maximumot hozzuk ki magunkból. Bejártuk Európát, filmezünk, fotózunk nagyvállalatoknak, gyáraknak, állami szervezeteknek és kisebb vállalkozásoknak is, ügyfeleink évek óta visszatérnek hozzánk. Munkáinkra kihívásként tekintünk, igyekszünk megfelelni minden elvárásnak.
Az árkalkulációnál és a teljes gyártás során alkalmazkodunk megbízóink igényeihez és lehetőségeihez annak érdekében, hogy olyan filmet készíthessünk, amely ár-érték arányban a legkedvezőbb megoldás Megbízónk számára.
Javaslatot teszünk arra, hogy milyen jellegű film készüljön, majd elkészítjük a forgatókönyvet, megalkotjuk a kreatív elemeket, és az egész projektet a szereplőválogatástól a helyszín foglalásáig megszervezzük és kivitelezzük.
Ajánlással rendelkezünk a Samsung, Belügyminisztérium, Kite Zrt., MOL, Arriva Eurobus, Novartis, NAV, National Instruments, Emerson Process Management, Olajterv, OBO, Kulcs-Soft, Sanmina, Hungerit, Fevita, Gallicoop, Knorr-Bremse vállalatoktól.
Filmjeink teljes gyártási folyamatát, ötletét, forgatókönyvét, a szereplők kiválasztását, helyszín és kellékek beszerzését az Impactfilm (Filmhíradó Mozgóképműhely Kft.) stábja végzi el a Megrendelővel együttműködve.
A filmgyártás folyamata összetett, egy rendezett filmhez nagyobb stáb, szereplők, helyszín és kellék szükséges, ezért gondos szervezést igényel. Az évek során széleskörű ismereteket szereztünk a különböző gyártói-szolgáltatói területeken, ezért mindig más és más koncepcióval tudunk szolgálni minden Ügyfelünknek.
A munka jelentős része ránk hárul, de Megrendelőink is szívesen segítenek filmjük készítése során. A filmgyártáshoz Ügyfeleinknek nem kell érteni, ez a mi feladatunk. A gyártási folyamatokat, ötletet, szinopszist, forgatót, szereplőket, stb. előre egyeztetjük, így meglepetések nem érhetnek a munka során.
A film egy minden pillanatában mozgalmas jelenetekből álló produkció, majdnem végig mozgatott kamerával, nemzetközi hatású elemekkel.
A képi világot illetően nagy hangsúlyt helyezünk a technikánk színvonalára, az operatőr precíz komponálására, ehhez több idő kell, sokszor át kell szerelni a kamerát, objektívet kell cserélni, vagy különböző kameramozgatókra kell átszerelni. A lassított felvételek és sok közeli különösen szép felvételeket eredményez.
A térkép- és logóanimáció, és különböző infografikák modern és high-tech hatást eredményeznek.
A kamerakezelés technikája és a csúcsminőségű kamera feltétele a nemzetközi hatású image filmeknek, enélkül nem képzelhető el színvonalas alkotás, ezekkel mi rendelkezünk.
Kérjen tőlünk ajánlatot, Önnek is lesz egy jó ötletünk.

Tel.: 06 70 315 7815
E-mail: karolyi.marianna@impactfilm.hu

Filmgyártás Portfólió

PC ARÉNA TV SPOT


A rövid reklámfilm koncepciója az volt, hogy legyen mai, trendi, és legyen egyértelmű üzenete a vásárlók felé.

PC ARÉNA IMAGE FILM


A PC ARÉNA IMAGE FILMJE. A koncepciója az volt, hogy legyen kiemelkedő képi világú, mutassa be a cég dolgozóit és vásárlóit, nemzetközi minőségben.

The Shoe - reklámfilm


Az Országos Filmfesztiválon II. helyezést elért alkotásunkat forgattuk újra 2016-ban, az új technikánkkal és komoly utómunkával. Ez a rövid, reklámspot verzió. Egy világhírű magyar termékről és készítőjéről forgott a film. Érdemes megtekinteni.

TECH-ON GROUP nemzetközi image film


A Tech-Con Group részére nemzetközi image film készült. A film alapötletét, forgatókönyvét, a szükséges kellékek beszerzését, a helyszíneket, színészeket, valamint a teljes utómunkát is az Impactfilm csapata kivitelezte. A Megbízó számára az öt országban működő cég tagvállalatainak együttműködése, összhangja, valamint a cég magas szakmai színvonalú termékeinek hangsúlyozása volt a legfontosabb szempont.

Brenntag image film


A Brenntag részére nemzetközi image film és reklámfilm készült. A Brenntag az egész világon jelen van több mint 530 telephellyel 74 országban, multinacionális hálózatként. A Brenntag Hungária a világpiac vezető vegyi anyag disztribútor cégének magyarországi leányvállalataként összeköti az egész világ vegyipari szereplőit.

KITE Zrt. image film


A KITE Zrt. részére 13 forgatási nappal minden tevékenységet átfogó image film készült. A film kreatív koncepcióját, forgatókönyvét, a szükséges kellékek beszerzését, a helyszíneket, színészeket, valamint a teljes utómunkát is cégünk kivitelezte.

Hajdu reklámfilm


A HAJDU Zrt. az egyik új termékéről készítettünk reklámfilmet animációkkal és rendezett forgatott részekkel. A kreatív koncepció, kellékek, helyszínek beszerzése, casting és a gyártás is cégünk feladata volt. Gyártottunk ezen kívül a céget bemutató image filmet, valamint több technológiai folyamatot bemutató ismeretterjesztő filmet, és egy másfél órás szervizes műsort is a HAJDU Zrt. részére.

Arriva image film


Az Arriva Európai divízióját népszerűsítő image film. Forgatás: 8 nap Európai országokban. Az eredeti Macis közlekedési film, melyben egy buszon felejtett plüssmaci végigutazza az Arriva Európai országait. Produkciós iroda: Impactmédia-Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

Emerson Process Management-Fisher gyártásfilm


Az Emerson Magyarországi gyárának húszéves évfordulójára 700 fős ünnepséget rendezett, melynek egyik legfontosabb eleme a Magyarországi gyárat bemutató videó volt. A forgatás három napig tartott.

Pista Bá, mög az áfa - reklám


Ügyfél: Kulcs Soft Zrt. A felhő alapú számlázószoftvert népszerűsítő kampányhoz készült reklámfilmben Galkó Balázs, Kroó Ádám színművészek szerepelnek, valamint egy kutya és egy tyúk. Produkciós iroda: Impactmédia-Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

SAP-MEDISTANCE


A SAP Nemzetközi vállalat és Medistance rendelésére gyártottuk le a reklámfilmeket több nyelven. A kampány célja a Medistance egészségügyi szolgáltatásának bemutatása. Feladatunk volt a film gyártása, a forgató, szereplők, helyszín biztosítása.

Güttler image film


A Güttler Kft. image filmjében bemutatjuk a gyártást és szolgáltatásokat. Nem a teljes filmdokumentáció volt a cél, hanem egy pörgős, hatásos film. Többféle hosszúságban készült. Gyártás: 2015-2016

KITE rövidebb reklámfilmje, 2016


A KITE Zrt. részére 13 forgatási nap alatt és közel két hónapos utómunkával készültek filmek. Ez a rövidebb verzió. A szereplők, helyszínek foglalása a forgatókönyvírástól bemutatóig az Impactfilm feladata volt.

Batz Manufaktúra - image film


Ügyfél: Batz Manufaktúra - tervezéstől a késztermékig. Helyszínek, szereplők, gyártás: Impactmédia

Motohotwear tv spot


A fűthető motorosruházat tv spotjának érdekessége, hogy október elején forgattuk le, amikor még havazásnak nyoma sem volt. Animátorunk a ragyogó napsütéses zöld tájból zord fehér telet varázsolt, hogy elérjük a megfelelően hideg hatást a filmben.

Cheminova - reklám


Megrendelő: Cheminova. Az Amalgerol növényvédőszer reklámfilmje. A filmben Galkó Balázs és Kulcsár Balázs szerepel, és az Amalgerol, - ami nincs. Produkciós iroda: Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

HAJDU cégbemutató film


Klasszikus cégbemutató film a HAJDU Zrt-nek. A teljes gyártás a mi feladatunk volt, készült mellé egy reklámfilm is, melyhez a teljes koncepciót, forgatót, gyártást cégünk vállalta fel.

Belügyminisztérium támop projekt


A BM Széchenyi 2020 uniós projekt keretében kiírt két projektfilm gyártásának tenderét nyertük el. Az egyik a fiatalkorú fogvatartottak képzéséről szól, a másik film témája a munkaadók érzékenyítése az elítéltek foglalkoztatására a börtönévek alatt, majd szabadulásuk után.

3d nyomtató reklámfilm


Ügyfél: Craftunique. Egy új termék bevezetéséhez készült a reklámfilm, anyanyelvi angol konferálással, szép felvételekkel kicsiknek és nagyoknak. Produkció: Impactfilm

Vermix tv spot


A megbízó a Vermix gyógykozmetikum család népszerűsítésére kért fel minket. Célcsoport a tinédzserek. A kampány részeként készítettünk reklámfilmet televízióra, valamint weboldalt és Facebook rajongói oldalt is.

Arcotel Onyx Hotel


Ügyfél: Arcotel Onyx, Hamburg.

EVDSZ - kampányfilm


A filmmel az EVDSZ erőteljes nyomást kíván gyakorolni a \'potyautas\' szakszervezeten kívüli dolgozókra. A film forgatókönyvét, a szükséges kellékek beszerzését, színészeket, forgatást és a teljes utómunkát is cégünk kivitelezte.

Tigáz HSE munkavédelmi film (trailer)


A TIGÁZ Zrt. pályázatára hatféle forgatókönyvvel és költségvetéssel pályáztunk, és a tendert elnyertük egy tanulságos történettel. A forgatásokra színészeket, kellékeket és teljes gyártó kapacitást, stábot, utómunkát biztosítottuk, a TIGÁZ Zrt. munkatársai pedig a kellékeket és szakmai támogatást biztosította.

Bonzo Tv spot


Egy egyszerű, de nagyszerű tv spot a Bonzóplázának. A Megbízó arra kért fel bennünket, hogy egy emlékezetes, könnyen megjegyezhető spotot gyártsunk, melyet nagy megjelenésszámmal sugároz a televízió. A kampány az új webáruház bevezetésére szolgál. Fontos szempont volt, hogy a célközönség a takarékoskodni szerető középkorú lakosság, ezért egy kedves, életszerű szituációt és könnyen megjegyezhető szlogent (verset) írtunk.

Keyprice cartoon animáció


Ügyfél: Kulcs-Soft Zrt., Projekt: Az amerikai piacra történő terjeszkedés egyik elemeként készült rajzfilmes reklámfilm. Forgatott részekkel kombinált pr film angol narrációval.

MAGYARMET imázsfilm és gyártásfilm


A Magyarmet Kft. filmjét profi technikával forgattuk, de nem igényelt rendezőt és szereplőket. A koncepciót, forgatót elkészítettük, majd két napig forgattuk és 1 hét utómunkát igényelt. A kisebb költségvetésű filmek közé tartozik, a felvételek nagyon szépek lettek, és adtunk hozzá illusztrációnak a saját felvételeink közül is sok felvételt.

A CAD-Terv image filmje


A Cad-terv mérnökiroda filmjében egy mérnök feltalálja az autós slusszkulcsba épített pendrive-t, és megrendeli a prototípus megtervezését a mérnökirodától, majd a teljes gyártást is megrendeli. A filmnek ez a rövid verziója, eredetileg egy hosszabb, szakmaibb film is készült egy konferenciára, és az internetre.

A cipő - Országos Filmfesztivál, Filmetűd kategória 2. helyezés


Ügyfél: Ortopán. Országos Filmfesztivál, Filmetűd kategória 2. helyezés A film szép megoldásokkal mutatja be egy többszörös világbajnok magyar cipész zseniális alkotási folyamatát, és elhivatottságát a mestersége iránt. A filmet 2016-ban újraforgattuk, megtekinthető az oldal elején.

SYNERGIC KFT. kis kts. cégbemutató


A Synergic Kft. filmje alapvetően nem igényelt rendezőt és sok előkészületet, a stáb felvonult, majd mindent rögzített a helyszínen amit csak lehet, rendeztünk ügyfélfogadást is, és egy nagyon jó utómunkával igazán ütős kis image film kerekedett a végére. Megbízónknak nagyon tetszett az eredmény.

Greenlab termékfilm


Az olajipar területén világszerte több száz laboratórium vizsgálja az olajféleségek vízszennyezettségétől és zavarosságától függő víztől való elválási hajlamát. A Greenlab berendezését fehér háttérrel forgattuk stúdióban. 1 forgatási napot vett igénybe.

150 új busz Budapestért - VT-Transman


Megrendelő: VT Transman. Kampányfilm a Budapest fővárossal kötött együttműködésről - 150 új Citaro busz üzemeltetésére. A filmbe bevágtunk a társ vállalatnak, az Arrivának gyártott image filmünkből és kiegészítettük az új felvételekkel a felvonuló buszokról. Produkciós iroda: Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

Valdor Disney Spot - Hungerit


Ügyfél: Hungerit. A Valdor Disney Mesés falatkák valamint a Valdor Disney ketchupos baromfivirsli reklámfilmje. Impactmédia-Filmhíradó

BRENNTAG REKLÁMFILM


A Brenntag részére nemzetközi image film és reklámfilm készült. A Brenntag az egész világon jelen van több mint 530 telephellyel 74 országban, multinacionális hálózatként. A Brenntag Hungária a világpiac vezető vegyi anyag disztribútor cégének magyarországi leányvállalataként összeköti az egész világ vegyipari szereplőit.

TV spot - Pestigon, Alpha-vet


A Pestigon bolhairtó tavaszi tv kampánya. Ügyfél: Alpha-Vet. Az Alpha-Vet számára többnapos forgatással cégbemutató image film is készült. Gyártó: Impactfilm

DOJO APP


DOJO APPLIKÁCIÓ BEMUTATÁSA ANIMÁCIÓVAL: A dojo app egy harcművészeti oktatásokat, tanfolyamokat, eredményeket, oktatókat és egyéb információkat gyűjtő és szolgáltató alkalmazás.

Pillangótükör reklámfilm


Ügyél: Péplast Téma: Egy új termék bevezetéséhez készült a reklámfilm.

Az eredeti “Macis” közlekedési image film az Arriva Eurobus számára készült


Az Arriva nemzetközi közlekedési vállalat részére készült egy nagyszabású image film, melynek rövid verziója látható itt.

My77 TV Spot


Ügyfél: My77. A Tv kampány. Egy divatmárka bevezetése volt a cél. Üzenet: fiatalos, trendi, vagány. Célcsoport: 18-35 éves hölgyek. Feladat: a spot gyártása, reklámszövegírás és szlogen.

Örülünk Vince? - reklám


Megrendelő: Bán Lámpa. Téma: Külföldi és belföldi terjesztésre reklámfilm, amely egy új terméket vezet be. Produkciós iroda: Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

Bravogroup Holding - projektfilm


Ügyfél: Bravogroup, Országgyűlési Könyvtár. Téma: Projektfilm az országgyűlési könyvtár digitalizálásáról és a gép működéséről. Forgatás: 3 nap. Produkciós iroda: Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

Rajzfilm - animáció


Az Európai Üzemi Tanács tevékenységét népszerűsítő 3 perces rajzfilm külföldi és belföldi terjesztésre készült, és a forgatókönyvírással együtt kb 2 hónapos munka volt. Produkciós iroda: Impactmédia-Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

Videoklip (1)


Pista bá meg az áfa (2.)


A Kulcs-Soft Zrt. gerillakampány részeként készült háromrészes sorozat második filmje. Megrendelő: Kulcs Soft Zrt. Téma: A felhő alapú számlázószoftver népszerűsítő kampány. Kampány: TV reklám, Online reklám, Facebook. Forgatás: 1 nap. Produkciós iroda: Impactmédia-Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

PannonPharma tv spot


Tv spotok. Megrendelő: PannonPharma Gyártás: 2014 Ügynökség: Impactmédia, gyártó: Impactfilm

Celanese toborzó imázsfilm


Legújabb megbízásunk a Celanese nemzetközi vállalat imázsfilmje, amelynek készítésekor fontos szempont volt a jó hangulat közvetítése, mivel a filmben a Celanese dolgozók optimista jövőképét, illetve a kellemes légkört, karrierlehetőséget is ki kellett emelnünk. A film a 'toborzó imázsfilm' kategóriába sorolható, és nagyon jól sikerült.