MENÜ INFO Kapcsolat

CÉGÜNK AZ ÉVEK SORÁN IMAGE FILM SPECIALISTÁVÁ FEJLŐDÖTT, DE A FILMGYÁRTÁS BÁRMELY TERÜLETÉN KIEMELKEDŐT ALKOTUNK!

– REKLÁMFILM
– TV SPOT
– NEMZETKÖZI SZÍNVONALÚ IMÁZSFILM
– TOBORZÓ VIDEÓ
– WEBVIDEÓ
– ANIMÁCIÓ
ÖTLETTŐL VETÍTÉSIG.

A Filmhíradó Mozgóképműhely Kft. (Impactmédia) tv spotok, reklámfilmek-, image filmek gyártásával foglalkozó vállalkozás.
Készítünk nemzetközi színvonalú image filmeket, és kisebb produkciókat egyaránt.
Az évek során kétszáznál több reklámfilmet, image filmet, animációt, oktatóvideót gyártottunk, és a vállalkozási tevékenységek, szolgáltatások, gyártási folyamatok szinte teljes palettájának bemutatásában jártasak vagyunk. Filmjeinkkel nemzetközileg is versenyképes produkciókat hozunk létre.
Tudjuk azt, hogy mire számíthatunk egy gyár, vagy termelőüzem image filmjének, vagy akár egy új termék tv spotjának gyártásával kapcsolatban.
Ismerjük a különböző iparágakban alkalmazható technikákat, megoldásokat. Velünk gyorsan, problémamentesen dolgozhat, hiszen kidolgozott filmes megoldásaink vannak az Ön vállalkozási területére is. Operatőreink számtalan helyzetben és területen bizonyítottak már.
Saját eszközökkel, kreatív csapattal dolgozunk. A stáb tagjai magasan képzett, filmfesztiválon díjazott filmes szakemberek, részben a tulajdonosok közül, részben a főállású és külsős munkatársak közül kerülnek ki.
Az eszközpark folyamatosan bővül, mindig nyitottak vagyunk a legújabb technikákra és trendekre. Jelenleg a 4K felbontásra képes filmkameránk világszínvonalú képminőséget nyújt. Sokféle kameramozgató eszközzel, és drone quadcopterrel rendelkezünk. Minden Megbízónknak bizonyítani szeretnénk és a maximumot hozzuk ki magunkból. Bejártuk Európát, filmezünk, fotózunk nagyvállalatoknak, gyáraknak, állami szervezeteknek és kisebb vállalkozásoknak is, ügyfeleink évek óta visszatérnek hozzánk. Munkáinkra kihívásként tekintünk, igyekszünk megfelelni minden elvárásnak.
Az árkalkulációnál és a teljes gyártás során alkalmazkodunk megbízóink igényeihez és lehetőségeihez annak érdekében, hogy olyan filmet készíthessünk, amely ár-érték arányban a legkedvezőbb megoldás Megbízónk számára.
Javaslatot teszünk arra, hogy milyen jellegű film készüljön, majd elkészítjük a forgatókönyvet, megalkotjuk a kreatív elemeket, és az egész projektet a szereplőválogatástól a helyszín foglalásáig megszervezzük és kivitelezzük.
Ajánlással rendelkezünk a Samsung, Belügyminisztérium, Kite Zrt., MOL, Arriva Eurobus, Novartis, NAV, National Instruments, Emerson Process Management, Olajterv, OBO, Kulcs-Soft, Sanmina, Hungerit, Fevita, Gallicoop, Knorr-Bremse vállalatoktól.
Filmjeink teljes gyártási folyamatát, ötletét, forgatókönyvét, a szereplők kiválasztását, helyszín és kellékek beszerzését az Impactfilm (Filmhíradó Mozgóképműhely Kft.) stábja végzi el a Megrendelővel együttműködve.
A filmgyártás folyamata összetett, egy rendezett filmhez nagyobb stáb, szereplők, helyszín és kellék szükséges, ezért gondos szervezést igényel. Az évek során széleskörű ismereteket szereztünk a különböző gyártói-szolgáltatói területeken, ezért mindig más és más koncepcióval tudunk szolgálni minden Ügyfelünknek.
A munka jelentős része ránk hárul, de Megrendelőink is szívesen segítenek filmjük készítése során. A filmgyártáshoz Ügyfeleinknek nem kell érteni, ez a mi feladatunk. A gyártási folyamatokat, ötletet, szinopszist, forgatót, szereplőket, stb. előre egyeztetjük, így meglepetések nem érhetnek a munka során.
A film egy minden pillanatában mozgalmas jelenetekből álló produkció, majdnem végig mozgatott kamerával, nemzetközi hatású elemekkel.
A képi világot illetően nagy hangsúlyt helyezünk a technikánk színvonalára, az operatőr precíz komponálására, ehhez több idő kell, sokszor át kell szerelni a kamerát, objektívet kell cserélni, vagy különböző kameramozgatókra kell átszerelni. A lassított felvételek és sok közeli különösen szép felvételeket eredményez.
A térkép- és logóanimáció, és különböző infografikák modern és high-tech hatást eredményeznek.
A kamerakezelés technikája és a csúcsminőségű kamera feltétele a nemzetközi hatású image filmeknek, enélkül nem képzelhető el színvonalas alkotás, ezekkel mi rendelkezünk.
Kérjen tőlünk ajánlatot, Önnek is lesz egy jó ötletünk.

Tel.: 06 70 315 7815
E-mail: karolyi.marianna@impactfilm.hu

Filmgyártás Portfólió

Celanese toborzó imázsfilm


Legújabb megbízásunk a Celanese nemzetközi vállalat imázsfilmje, amelynek készítésekor fontos szempont volt a jó hangulat közvetítése, mivel a filmben a Celanese dolgozók optimista jövőképét, illetve a kellemes légkört, karrierlehetőséget is ki kellett emelnünk. A film a 'toborzó imázsfilm' kategóriába sorolható, és nagyon jól sikerült.

PC ARÉNA IMAGE FILM


A PC ARÉNA IMAGE FILMJE. A koncepciója az volt, hogy legyen kiemelkedő képi világú, mutassa be a cég dolgozóit és vásárlóit, nemzetközi minőségben.

The Shoe - reklámfilm


Az Országos Filmfesztiválon II. helyezést elért alkotásunkat forgattuk újra 2016-ban, az új technikánkkal és komoly utómunkával. Ez a rövid, reklámspot verzió. Egy világhírű magyar termékről és készítőjéről forgott a film. Érdemes megtekinteni.

KITE Zrt. image film


A KITE Zrt. részére 13 forgatási nappal minden tevékenységet átfogó image film készült. A film kreatív koncepcióját, forgatókönyvét, a szükséges kellékek beszerzését, a helyszíneket, színészeket, valamint a teljes utómunkát is cégünk kivitelezte.

Brenntag image film


A Brenntag részére nemzetközi image film és reklámfilm készült. A Brenntag az egész világon jelen van több mint 530 telephellyel 74 országban, multinacionális hálózatként. A Brenntag Hungária a világpiac vezető vegyi anyag disztribútor cégének magyarországi leányvállalataként összeköti az egész világ vegyipari szereplőit.

TECH-ON GROUP nemzetközi image film


A Tech-Con Group részére nemzetközi image film készült. A film alapötletét, forgatókönyvét, a szükséges kellékek beszerzését, a helyszíneket, színészeket, valamint a teljes utómunkát is az Impactfilm csapata kivitelezte. A Megbízó számára az öt országban működő cég tagvállalatainak együttműködése, összhangja, valamint a cég magas szakmai színvonalú termékeinek hangsúlyozása volt a legfontosabb szempont.

Arriva image film


Az Arriva Európai divízióját népszerűsítő image film. Forgatás: 8 nap Európai országokban. Az eredeti Macis közlekedési film, melyben egy buszon felejtett plüssmaci végigutazza az Arriva Európai országait. Produkciós iroda: Impactmédia-Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

Emerson Process Management-Fisher gyártásfilm


Az Emerson Magyarországi gyárának húszéves évfordulójára 700 fős ünnepséget rendezett, melynek egyik legfontosabb eleme a Magyarországi gyárat bemutató videó volt. A forgatás három napig tartott.

Güttler image film


A Güttler Kft. image filmjében bemutatjuk a gyártást és szolgáltatásokat. Nem a teljes filmdokumentáció volt a cél, hanem egy pörgős, hatásos film. Többféle hosszúságban készült. Gyártás: 2015-2016

EVDSZ - kampányfilm


A filmmel az EVDSZ erőteljes nyomást kíván gyakorolni a \'potyautas\' szakszervezeten kívüli dolgozókra. A film forgatókönyvét, a szükséges kellékek beszerzését, színészeket, forgatást és a teljes utómunkát is cégünk kivitelezte.

Batz Manufaktúra - image film


Ügyfél: Batz Manufaktúra - tervezéstől a késztermékig. Helyszínek, szereplők, gyártás: Impactmédia

A cipő - Országos Filmfesztivál, Filmetűd kategória 2. helyezés


Ügyfél: Ortopán. Országos Filmfesztivál, Filmetűd kategória 2. helyezés A film szép megoldásokkal mutatja be egy többszörös világbajnok magyar cipész zseniális alkotási folyamatát, és elhivatottságát a mestersége iránt. A filmet 2016-ban újraforgattuk, megtekinthető az oldal elején.

Tigáz HSE munkavédelmi film (trailer)


A TIGÁZ Zrt. pályázatára hatféle forgatókönyvvel és költségvetéssel pályáztunk, és a tendert elnyertük egy tanulságos történettel. A forgatásokra színészeket, kellékeket és teljes gyártó kapacitást, stábot, utómunkát biztosítottuk, a TIGÁZ Zrt. munkatársai pedig a kellékeket és szakmai támogatást biztosította.

MAGYARMET imázsfilm és gyártásfilm


A Magyarmet Kft. filmjét profi technikával forgattuk, de nem igényelt rendezőt és szereplőket. A koncepciót, forgatót elkészítettük, majd két napig forgattuk és 1 hét utómunkát igényelt. A kisebb költségvetésű filmek közé tartozik, a felvételek nagyon szépek lettek, és adtunk hozzá illusztrációnak a saját felvételeink közül is sok felvételt.

Belügyminisztérium támop projekt


A BM Széchenyi 2020 uniós projekt keretében kiírt két projektfilm gyártásának tenderét nyertük el. Az egyik a fiatalkorú fogvatartottak képzéséről szól, a másik film témája a munkaadók érzékenyítése az elítéltek foglalkoztatására a börtönévek alatt, majd szabadulásuk után.

HAJDU cégbemutató film


Klasszikus cégbemutató film a HAJDU Zrt-nek. A teljes gyártás a mi feladatunk volt, készült mellé egy reklámfilm is, melyhez a teljes koncepciót, forgatót, gyártást cégünk vállalta fel.

150 új busz Budapestért - VT-Transman


Megrendelő: VT Transman. Kampányfilm a Budapest fővárossal kötött együttműködésről - 150 új Citaro busz üzemeltetésére. A filmbe bevágtunk a társ vállalatnak, az Arrivának gyártott image filmünkből és kiegészítettük az új felvételekkel a felvonuló buszokról. Produkciós iroda: Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

SYNERGIC KFT. kis kts. cégbemutató


A Synergic Kft. filmje alapvetően nem igényelt rendezőt és sok előkészületet, a stáb felvonult, majd mindent rögzített a helyszínen amit csak lehet, rendeztünk ügyfélfogadást is, és egy nagyon jó utómunkával igazán ütős kis image film kerekedett a végére. Megbízónknak nagyon tetszett az eredmény.

Arcotel Onyx Hotel


Ügyfél: Arcotel Onyx, Hamburg.

Greenlab termékfilm


Az olajipar területén világszerte több száz laboratórium vizsgálja az olajféleségek vízszennyezettségétől és zavarosságától függő víztől való elválási hajlamát. A Greenlab berendezését fehér háttérrel forgattuk stúdióban. 1 forgatási napot vett igénybe.

Bravogroup Holding - projektfilm


Ügyfél: Bravogroup, Országgyűlési Könyvtár. Téma: Projektfilm az országgyűlési könyvtár digitalizálásáról és a gép működéséről. Forgatás: 3 nap. Produkciós iroda: Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

A CAD-Terv image filmje


A Cad-terv mérnökiroda filmjében egy mérnök feltalálja az autós slusszkulcsba épített pendrive-t, és megrendeli a prototípus megtervezését a mérnökirodától, majd a teljes gyártást is megrendeli. A filmnek ez a rövid verziója, eredetileg egy hosszabb, szakmaibb film is készült egy konferenciára, és az internetre.