MENÜ INFO Kapcsolat

CÉGÜNK AZ ÉVEK SORÁN IMAGE FILM SPECIALISTÁVÁ FEJLŐDÖTT, DE A FILMGYÁRTÁS BÁRMELY TERÜLETÉN KIEMELKEDŐT ALKOTUNK!

– REKLÁMFILM
– TV SPOT
– NEMZETKÖZI SZÍNVONALÚ IMÁZSFILM
– TOBORZÓ VIDEÓ
– WEBVIDEÓ
– ANIMÁCIÓ
ÖTLETTŐL VETÍTÉSIG.

A Filmhíradó Mozgóképműhely Kft. (Impactmédia) tv spotok, reklámfilmek-, image filmek gyártásával foglalkozó vállalkozás.
Készítünk nemzetközi színvonalú image filmeket, és kisebb produkciókat egyaránt.
Az évek során kétszáznál több reklámfilmet, image filmet, animációt, oktatóvideót gyártottunk, és a vállalkozási tevékenységek, szolgáltatások, gyártási folyamatok szinte teljes palettájának bemutatásában jártasak vagyunk. Filmjeinkkel nemzetközileg is versenyképes produkciókat hozunk létre.
Tudjuk azt, hogy mire számíthatunk egy gyár, vagy termelőüzem image filmjének, vagy akár egy új termék tv spotjának gyártásával kapcsolatban.
Ismerjük a különböző iparágakban alkalmazható technikákat, megoldásokat. Velünk gyorsan, problémamentesen dolgozhat, hiszen kidolgozott filmes megoldásaink vannak az Ön vállalkozási területére is. Operatőreink számtalan helyzetben és területen bizonyítottak már.
Saját eszközökkel, kreatív csapattal dolgozunk. A stáb tagjai magasan képzett, filmfesztiválon díjazott filmes szakemberek, részben a tulajdonosok közül, részben a főállású és külsős munkatársak közül kerülnek ki.
Az eszközpark folyamatosan bővül, mindig nyitottak vagyunk a legújabb technikákra és trendekre. Jelenleg a 4K felbontásra képes filmkameránk világszínvonalú képminőséget nyújt. Sokféle kameramozgató eszközzel, és drone quadcopterrel rendelkezünk. Minden Megbízónknak bizonyítani szeretnénk és a maximumot hozzuk ki magunkból. Bejártuk Európát, filmezünk, fotózunk nagyvállalatoknak, gyáraknak, állami szervezeteknek és kisebb vállalkozásoknak is, ügyfeleink évek óta visszatérnek hozzánk. Munkáinkra kihívásként tekintünk, igyekszünk megfelelni minden elvárásnak.
Az árkalkulációnál és a teljes gyártás során alkalmazkodunk megbízóink igényeihez és lehetőségeihez annak érdekében, hogy olyan filmet készíthessünk, amely ár-érték arányban a legkedvezőbb megoldás Megbízónk számára.
Javaslatot teszünk arra, hogy milyen jellegű film készüljön, majd elkészítjük a forgatókönyvet, megalkotjuk a kreatív elemeket, és az egész projektet a szereplőválogatástól a helyszín foglalásáig megszervezzük és kivitelezzük.
Ajánlással rendelkezünk a Samsung, Belügyminisztérium, Kite Zrt., MOL, Arriva Eurobus, Novartis, NAV, National Instruments, Emerson Process Management, Olajterv, OBO, Kulcs-Soft, Sanmina, Hungerit, Fevita, Gallicoop, Knorr-Bremse vállalatoktól.
Filmjeink teljes gyártási folyamatát, ötletét, forgatókönyvét, a szereplők kiválasztását, helyszín és kellékek beszerzését az Impactfilm (Filmhíradó Mozgóképműhely Kft.) stábja végzi el a Megrendelővel együttműködve.
A filmgyártás folyamata összetett, egy rendezett filmhez nagyobb stáb, szereplők, helyszín és kellék szükséges, ezért gondos szervezést igényel. Az évek során széleskörű ismereteket szereztünk a különböző gyártói-szolgáltatói területeken, ezért mindig más és más koncepcióval tudunk szolgálni minden Ügyfelünknek.
A munka jelentős része ránk hárul, de Megrendelőink is szívesen segítenek filmjük készítése során. A filmgyártáshoz Ügyfeleinknek nem kell érteni, ez a mi feladatunk. A gyártási folyamatokat, ötletet, szinopszist, forgatót, szereplőket, stb. előre egyeztetjük, így meglepetések nem érhetnek a munka során.
A film egy minden pillanatában mozgalmas jelenetekből álló produkció, majdnem végig mozgatott kamerával, nemzetközi hatású elemekkel.
A képi világot illetően nagy hangsúlyt helyezünk a technikánk színvonalára, az operatőr precíz komponálására, ehhez több idő kell, sokszor át kell szerelni a kamerát, objektívet kell cserélni, vagy különböző kameramozgatókra kell átszerelni. A lassított felvételek és sok közeli különösen szép felvételeket eredményez.
A térkép- és logóanimáció, és különböző infografikák modern és high-tech hatást eredményeznek.
A kamerakezelés technikája és a csúcsminőségű kamera feltétele a nemzetközi hatású image filmeknek, enélkül nem képzelhető el színvonalas alkotás, ezekkel mi rendelkezünk.
Kérjen tőlünk ajánlatot, Önnek is lesz egy jó ötletünk.

Tel.: 06 70 315 7815
E-mail: karolyi.marianna@impactfilm.hu

Filmgyártás Portfólió

PC ARÉNA TV SPOT


A rövid reklámfilm koncepciója az volt, hogy legyen mai, trendi, és legyen egyértelmű üzenete a vásárlók felé.

Az eredeti “Macis” közlekedési image film az Arriva Eurobus számára készült


Az Arriva nemzetközi közlekedési vállalat részére készült egy nagyszabású image film, melynek rövid verziója látható itt.

BRENNTAG REKLÁMFILM


A Brenntag részére nemzetközi image film és reklámfilm készült. A Brenntag az egész világon jelen van több mint 530 telephellyel 74 országban, multinacionális hálózatként. A Brenntag Hungária a világpiac vezető vegyi anyag disztribútor cégének magyarországi leányvállalataként összeköti az egész világ vegyipari szereplőit.

The Shoe - reklámfilm


Az Országos Filmfesztiválon II. helyezést elért alkotásunkat forgattuk újra 2016-ban, az új technikánkkal és komoly utómunkával. Ez a rövid, reklámspot verzió. Egy világhírű magyar termékről és készítőjéről forgott a film. Érdemes megtekinteni.

KITE rövidebb reklámfilmje, 2016


A KITE Zrt. részére 13 forgatási nap alatt és közel két hónapos utómunkával készültek filmek. Ez a rövidebb verzió. A szereplők, helyszínek foglalása a forgatókönyvírástól bemutatóig az Impactfilm feladata volt.

Hajdu reklámfilm


A HAJDU Zrt. az egyik új termékéről készítettünk reklámfilmet animációkkal és rendezett forgatott részekkel. A kreatív koncepció, kellékek, helyszínek beszerzése, casting és a gyártás is cégünk feladata volt. Gyártottunk ezen kívül a céget bemutató image filmet, valamint több technológiai folyamatot bemutató ismeretterjesztő filmet, és egy másfél órás szervizes műsort is a HAJDU Zrt. részére.

Pista Bá, mög az áfa - reklám


Ügyfél: Kulcs Soft Zrt. A felhő alapú számlázószoftvert népszerűsítő kampányhoz készült reklámfilmben Galkó Balázs, Kroó Ádám színművészek szerepelnek, valamint egy kutya és egy tyúk. Produkciós iroda: Impactmédia-Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

Motohotwear tv spot


A fűthető motorosruházat tv spotjának érdekessége, hogy október elején forgattuk le, amikor még havazásnak nyoma sem volt. Animátorunk a ragyogó napsütéses zöld tájból zord fehér telet varázsolt, hogy elérjük a megfelelően hideg hatást a filmben.

TECH-ON GROUP nemzetközi image film


A Tech-Con Group részére nemzetközi image film készült. A film alapötletét, forgatókönyvét, a szükséges kellékek beszerzését, a helyszíneket, színészeket, valamint a teljes utómunkát is az Impactfilm csapata kivitelezte. A Megbízó számára az öt országban működő cég tagvállalatainak együttműködése, összhangja, valamint a cég magas szakmai színvonalú termékeinek hangsúlyozása volt a legfontosabb szempont.

Cheminova - reklám


Megrendelő: Cheminova. Az Amalgerol növényvédőszer reklámfilmje. A filmben Galkó Balázs és Kulcsár Balázs szerepel, és az Amalgerol, - ami nincs. Produkciós iroda: Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

Vermix tv spot


A megbízó a Vermix gyógykozmetikum család népszerűsítésére kért fel minket. Célcsoport a tinédzserek. A kampány részeként készítettünk reklámfilmet televízióra, valamint weboldalt és Facebook rajongói oldalt is.

SAP-MEDISTANCE


A SAP Nemzetközi vállalat és Medistance rendelésére gyártottuk le a reklámfilmeket több nyelven. A kampány célja a Medistance egészségügyi szolgáltatásának bemutatása. Feladatunk volt a film gyártása, a forgató, szereplők, helyszín biztosítása.

Bonzo Tv spot


Egy egyszerű, de nagyszerű tv spot a Bonzóplázának. A Megbízó arra kért fel bennünket, hogy egy emlékezetes, könnyen megjegyezhető spotot gyártsunk, melyet nagy megjelenésszámmal sugároz a televízió. A kampány az új webáruház bevezetésére szolgál. Fontos szempont volt, hogy a célközönség a takarékoskodni szerető középkorú lakosság, ezért egy kedves, életszerű szituációt és könnyen megjegyezhető szlogent (verset) írtunk.

3d nyomtató reklámfilm


Ügyfél: Craftunique. Egy új termék bevezetéséhez készült a reklámfilm, anyanyelvi angol konferálással, szép felvételekkel kicsiknek és nagyoknak. Produkció: Impactfilm

TV spot - Pestigon, Alpha-vet


A Pestigon bolhairtó tavaszi tv kampánya. Ügyfél: Alpha-Vet. Az Alpha-Vet számára többnapos forgatással cégbemutató image film is készült. Gyártó: Impactfilm

My77 TV Spot


Ügyfél: My77. A Tv kampány. Egy divatmárka bevezetése volt a cél. Üzenet: fiatalos, trendi, vagány. Célcsoport: 18-35 éves hölgyek. Feladat: a spot gyártása, reklámszövegírás és szlogen.

Örülünk Vince? - reklám


Megrendelő: Bán Lámpa. Téma: Külföldi és belföldi terjesztésre reklámfilm, amely egy új terméket vezet be. Produkciós iroda: Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

Pista bá meg az áfa (2.)


A Kulcs-Soft Zrt. gerillakampány részeként készült háromrészes sorozat második filmje. Megrendelő: Kulcs Soft Zrt. Téma: A felhő alapú számlázószoftver népszerűsítő kampány. Kampány: TV reklám, Online reklám, Facebook. Forgatás: 1 nap. Produkciós iroda: Impactmédia-Filmhíradó Mozgókép; Gyártó: Impactfilm

Valdor Disney Spot - Hungerit


Ügyfél: Hungerit. A Valdor Disney Mesés falatkák valamint a Valdor Disney ketchupos baromfivirsli reklámfilmje. Impactmédia-Filmhíradó

Pillangótükör reklámfilm


Ügyél: Péplast Téma: Egy új termék bevezetéséhez készült a reklámfilm.

PannonPharma tv spot


Tv spotok. Megrendelő: PannonPharma Gyártás: 2014 Ügynökség: Impactmédia, gyártó: Impactfilm